ОСТАННІ НОВИНИ

Чотири бренди дитячого одягу, які піклуються про навколишнє середовище

Омелян Шевчук

|

Тренд сталого розвитку, мета якого зберегти ресурси планети, все більше проникає у різні сфери нашого життя. Ми зробили підбірку виробників зручного дитячого одягу, які піклуються про екологію.

 

Ці виробники заслуговують поваги

Бренд Isbjörn of Sweden заснований у 2005 році в Стокгольмі двома мамами, які не змогли знайти ідеального верхнього дитячого одягу для скандинавської зими. Зараз в асортименті компанії є все для дітей, навіть білизна. Бренд не лише пропонує якісні речі для перебування на природі, а й запустив послугу його оренди, що ще більше відповідає вимогам повільної моди. Його принципи екологічності полягають в використанні перероблених матеріалів та тканин, які не шкодять навколишньому середовищу. Торгова марка також просуває ідею повторного застосування речей, адже їх вироби призначені, як мінімум, для трьох дітей.

Veja пропонує стильні дитячі снікерси з перероблених матеріалів. Бренд використовує веганську шкіру на основі кукурудзяних відходів. Виробник виступає за відкритість і пропонує клієнтам відстежувати транспортні маршрути та перевіряти договори з постачальниками. Принципи сталого розвитку Veja проявляються в наступному:

  • Купівля бавовни за принципами справедливої торгівлі.
  • Використання натуральної «Амазонської гуми» з метою зберегти ліс.
  • Компанія не використовує рекламу, а збережені кошти вкладає в хороші умови праці та життя працівників.
  • Використання переробленого пластику.

Wheat — речі з природних матеріалів для матерів та їх дочок. Для цієї компанії не існує деталей, адже нитки, емблеми логотипів, резинки, блискавки та шнурки виготовлені з переробленої сировини. Одяг сертифікований 100% OEKO-TEX, а виробництво відбувається на сертифікованій BSCI фабриці.

Reima пропонує безпечний і міцний дитячий одяг, який служитиме роками, використовуючи лише мономатеріали. Їхній дизайн є позачасовими, тому вони ніколи не виходять з моди. Використання лише однієї тканини при пошитті виробів спрощує їх утилізацію та переробку. Компанія використовує лише хімічні речовини, які є безпечними та законними. Рейма не використовує справжнього хутра тварин та обирає лише сертифіковану шерсть та ту, що не містить мулінгу. Вироби бренду стійкі до забруднень — це економить порошок, енергію та воду при пранні.

Де знайти доступний дитячий одяг в Україні

Єдиним недоліком описаних брендів, є висока ціна виробів, яку може дозволити не кожна українська родина. Тому ми рекомендуємо звернутись до інтернет-магазину Panama, де часто проходять акції та розпродажі. За цим посиланням https://panama.ua/categorys/76341/ ви ознайомитесь з асортиментом дитячих речей місцевих виробників, та оберете те, що до смаку вам та вашій дитині. Сайт пропонує безкоштовну доставку до Львова та можливість примірки вдома. Нагадуємо, що використання місцевих товарів — один з найкращих способів зменшити свій екологічний слід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *