ОСТАННІ НОВИНИ

Привітний Барні і гавкучий Рубі. 10 собак із ЛКП «Лев», які шукають сім'ю

Соломія Головіна

|

Десять підопічних собачок із ЛКП «Лев» шукають люблячих господарів.

 

ЛІЗА, 8 місяців. Місце відлову: вул. Кос-Анатольського. Мініатюрна, худенька і дуже зворушлива дівчинка. Зараз посилено віддається і вчиться усміхатися. Любить людей. Ви не встигнете оговтатися, як вона вже буде у вас на руках.

РУБІ, 8 місяців. Місце відлову: вул. Хоткевича. Брат Лізи. Малята загубили одне одного на вулиці, а в нас знову зустрілися. Смішний, гавкучий, невеличкий друг. Через те, що знав голод, тепер їсть за дві щоки. Буде чудовим собакою!

СПАРК, 3 роки. Місце відлову: вул. Садівнича. Близько місяця тому з’явився в тому районі. Дружелюбний, врівноважений,  дуже сумний. Ймовірно, він прийшов з іншого району міста. Придивіться до нього, можливо десь його шукає господар.

БАРНІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Червоної Калини. Миловидний, привітний хлопчик. Має дуже поганий зір, але досить добре орієнтується в просторі. Не хоче бути сам, потребує, щоб хтось був поруч, обіймав і розмовляв з ним.

ВЕСТА, 1 рік. Місце відлову: вул. Манастирського. Ідеальна собака – молода, лагідна, вихована, має дуже солодкий вираз обличчя. Несподівано з’явилася в тому районі, влилась в компанію дітей і по-доброму розважала їх, як могла.

МОЦАРТ, 4 роки. Місце відлову: вул. Кн. Ольги. Вродливий, великий хлопець-ротвейлер. З’явився нізвідки, спантеличений і занедбаний. Досить авторитарна особа, потребує занять з кінологом. Наразі шукаємо попередніх власників.

ЛОКІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Тракт Глинянський. Молодий, чудовий хаскі. Жвавий, бадьорий, любить пригоди і, швидше за все, шукаючи ці пригоди, втік чи загубився. На жаль, не мав ні чіпа, ні жетона. Шукаємо власників.

БОЙ, 2 роки. Місце відлову: вул. Довженка. Милий хлопчик, метис спаніеля. Однозначно був домашнім – гуляє на повідку, знає деякі команди і вміє азартно ловити м’яч. Виглядає досить охайно, видно, що його любили.

БАГІРА, 1 рік. Місце відлову: вул. Червоної Калини. Молода дівчинка, схожа на лайку. Має ефектну зовнішність і гарну, доглянуту шерсть. А ще – дуже серйозні вуха. Ручна, лагідна і сповнена життя собачка. Не конфліктна, охоча до ігор.

ТЕСЛА, 2 роки. Місце відлову: вул. Рубчака. Привітна, хороша дівчинка. Усі її цуцики, завдяки опікуну, вже в нових родинах. Дуже хочемо знайти хорошу сім’ю і для неї. І хоч вона має пошкоджене праве око, це їй не заважає бути чудовою дівчинкою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛКП «Лев»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *