ОСТАННІ НОВИНИ

Викрадення львівського адвоката: третій підозрюваний сам здався поліції

Вероніка Рой

|

Поліцейські повідомили про підозру третьому учаснику злочинної групи, який причетний до викрадення керівника львівської адвокатської компанії.

 

Як йдеться у повідомленні Нацполіції Львівщини, 14 серпня 38-річний мешканець Львівщини, який перебував у розшуку за викрадення керівника львівської адвокатської компанії, самостійно з’явився у Галицький районний суд міста Львова. Слідчі вже повідомили чоловіку підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Зазначимо, йдеться про випадок, який стався 14 березня минулого року на стоянці одного із львівських торгово-розважальних центрів.

Троє зловмисників силоміць заштовхали львів’янина у мікроавтобус «Фольксваген», завезли його у ліс на Пустомитівщині, де утримували протягом кількох годин, а також били. Потерпілим виявився керівник львівської адвокатської компанії.

Як встановили правоохоронці, до організованого викрадення людини причетні троє жителів Львівської області віком 27, 37 і 38 років. Усі вони переховувалися від слідства, тож цьогоріч наприкінці липня їм заочно оголосили підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Одного із учасників злочинної групи затримали 5 серпня у Житомирській області. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Тепер поліцейські спіймали другого учасника угруповання. 11 серпня у Перемишлянському районі правоохоронці спіймали 37-річного мешканця Львівщини, причетного до викрадення людини. Чоловік уже був раніше судимим за розбій. Суд обрав йому запобіжний захід – особисте зобов’язання. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *