ОСТАННІ НОВИНИ

Кінотеатр «Копернік» знову відчинить свої двері для львів’ян

Соломія Головіна

|

Кінотеатр «Копернік» (вул. Копернік, 9) запрошує львів’ян на відкриття 12 серпня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив арт-менеджер кінотеатру «Копернік» Станіслав Тарасенко.

 

Отож, у день відкриття гостям презентують арт-програму кінотеатру. Станіслав Тарасенко розповість про плани кінотеатру, репертуар, а також відповість на всі питання. А кінопокази стартують вже наступного дня, 13 серпня.

«Нарешті це сталося! «Копернік» відчиняє свої двері за 12 годин до початку першого кіносеансу! Запрошуємо всіх бажаючих! Вхід вільний. Отже, зустрічаємось 12 серпня.

  • 20:00 – збираємось у кіно-кафе та фойє кінотеатру;
  • 20:30 – заходимо до зали на презентацію арт-програми кінотеатру (не забуваємо, що у залі вистачить місця лише для 74 осіб, тому запасаємось безкоштовними квитками заздалегідь – їх роздаватимуть при вході);
  • 21:00 – продовжуємо спілкування у кіно-кафе та фойє кінотеатру», – зазначають організатори.

«У нас є DCP-проєктор, чудовий звук, 144 посадкові місця (однак в нинішній ситуації цю цифру слід ділити на два), кіно-кафе, і найголовніше – чудова репертуарна арт-програма», – зазначив Станіслав Тарасенко.

Як відомо, із 10 жовтня 2018 року кінопалац «Коперник», який є одним із найдавніших кінотеатрів Львова, припинив свою діяльність.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *