ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський звільнив голову Стрийської РДА

Вероніка Рой

|

Президент Володимир Зеленський звільнив голову Стрийської районної державної адміністрації 40-річного Любомира Кащука. Він очолював РДА майже вісім місяців. Відповідне розпорядження у четвер, 30 липня, опублікували на сайті президента України.

 

У документі вказано, що Любомира Кащука звільнили за поданою ним заявою

«Звільнити КАЩУКА Любомира Мирославовича з посади голови Стрийської районної державної адміністрації Львівської області згідно з поданою ним заявою», – ідеться у повідомленні.

Любомира Кащука призначили на посаду голови Стрийської РДА 12 грудня 2019 року. Тобто на посаді перебував майже всім місяців. Раніше він працював начальником медичного забезпечення ЗАТ «Трускавецькурорт». Згодом був завідувачем діагностичного відділення Стрийської центральної районної лікарні. Перебував на посаді першого заступника голови РДА.

Любомир Кащук закінчив Львівський національний медичний Університет ім. Данила Галицького за  спеціальностю лікар-хірург.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *