ОСТАННІ НОВИНИ

Уперше в історії української кіноіндустрії: Голлівуд купив права на вітчизняний фільм

Соломія Головіна

|

Вперше в історії української кіноіндустрії в Голлівуді придбали права на вітчизняний трилер. Фільм Let it snow («Хай іде сніг») з Іванною Сахно в головній ролі транслюватиме дистриб’ютор Lionsgate. Наразі ж у мережі опублікували моторошний трейлер, який вже нажахав кіноманів. Про це повідомляє «24 канал».

 

Англомовне відео з’явилось на ютубі та одразу ж привернуло увагу користувачів мережі. У кількахвилинному ролику показали моторошні кадри, які увійдуть до трилера та полоскочуть нерви глядачам.

За сюжетом Let it Snow, сноубордистка та любителька фрірайду потрапляє в жорстоку гру навіженого переслідувача. Під час спуску з гори її збиває з ніг снігохід, з чого і починаються моторошні події фільму. Головна героїня розуміє, що переслідувач не просто хоче знищити її, а розіграти криваву гру, в якій шанси на виживання – мізерні, адже всі події відбуваються високо в горах.

Режисером стрічки Let it Snow виступив Станіслав Капралов. Саме він запросив до співпраці голлівудську акторку українського походження Іванну Сахно. Головні ролі у стрічці отримали: Іванна Сахно; Алекс Хафнер; Тінатін Далакішвілі.

Стрічка Let it Snow стала першою українською новинкою кіно, яку покажуть у Голлівуді. Права на показ вже викупив один з найвідоміших дистриб’юторів у світі – Lionsgate. Представникам компанії сподобалась ідея трилеру, про що вони заявили в офіційному коментарі.

«Let it Snow – це сильний та захопливий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти, бережіться!
– зазначив Стен Вертліб, який представляє Lionsgate.

Фільм покажуть не тільки в США. Наразі очікується, що моторошний трилер підкорюватиме кінотеатри Японії, Греції, Сінгапуру, Африки та країн Близького Сходу. Прем’єра запланована на 22 вересня 2020 року. А от українські кіномани зможуть переглянути стрічку взимку. Дату прокату поки не оголошують.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *