ОСТАННІ НОВИНИ

Гаряча лінія «Стоп-коронавірус» надала допомогу 5299 львів’янам, – Ігор Васюник

Вероніка Рой

|

Від початку карантину у Львові розпочала свою роботу безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус» для допомоги мешканцям міста у боротьбі з коронавірусною інфекцією. За цей час понад 5200 львів’ян отримали кваліфіковану медичну консультацію від професійний лікарів та юристів. Про це йдеться на сторінці у Facebook ініціатора call-центру, громадсько-політичного діяча Ігоря Васюника.

 

Ігор Васюник зазначив, що з пом’якшенням карантину кількість дзвінків на гарячу лінію «Стоп-коронавірус» не зменшувалась. Тож там продовжують надати фахову медичну та юридичну допомогу львів’янам.

«5299 львів’янам ми допомогли на Гарячій лінії «Стоп-коронавірус». Продовжуємо працювати. За майже чотири місяці наші консультанти надали медичну та юридичну допомогу. З пом’якшенням карантину кількість дзвінків не зменшувалась. Лише змінювався характер запитань та запитів, які залишали на нашій Гарячій лінії. Дзвонять як роботодавці так працівники з різних сфер, спортсмени, заробітчани, родичі хворих на Covid-19, правоохоронці та навіть самі ж медики.

І ми зрозуміли, чому львів’яни продовжують дзвонити навіть попри те, що карантин пом’якшили і ми повертаємося до звичного життя – люди просто можуть до нас додзвонитися і отримати пораду та консультацію», – повідомив Ігор Васюник.

Зазначимо, гаряча лінія «Стоп-коронавірус» працюватиме до закінчення карантину. Аби отримати фахову консультацію із питань коронавірусу достатньо зателефонувати за номером 0 800 208 868.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook-сторінка Ігоря Васюника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *