ОСТАННІ НОВИНИ

Масштабні пожежі на Луганщині забрали життя чотирьох людей

Вероніка Рой

|

У понеділок, 6 липня, у Новоайдарському районі Луганщині виникла лісова пожежа. Ранком 7 липня пожежу локалізували, але вогонь поширився на село Смолянинове. За попередніми даними, у результаті пожежі вже загинуло 4 людей.

 

Як інформують пресслужбі ДСНС України,  через пожежі рятувальники евакуювали з житлових будинків с. Смолянинове та дачного кооперативу «Вовче озеро» 30 осіб (з них 13 дітей) та ще 30 осіб відселено.

Внаслідок пожежі вогнем знищено в с. Смолянинове 23 житлових будинки, пошкоджено 36 житлових будинків та знищено 80 дачних будинків кооперативу «Вовче озеро».

Під час гасіння пожежі виявлено тіла 3 загиблих осіб та 9 осіб (з них 2 дітей) госпіталізовано.

Водночас, як повідомила у Facebook речниця поліції Луганської області Тетяна Погукай, станом на сьогодні підтверджено загибель 4 людей. Один мешканець від опіків помер сьогодні вранці у лікарні.

«Всього евакуйовано 27 мешканців, з них 22 дитини, з яких 2-і дитини з отруєнням продуктами горіння. На даний час підтверджено загибель 4 громадян. Один мешканець вранці від опіків помер в лікарні, а місце знаходження одного громадянина не встановлено», – написала Тетяна Погукай.

У ДСНС також інформую, що до гасіння залучено 1 тис. 125 чоловік та 201 одиниця техніки, з них від: ДСНС 638 чоловік особового складу та 140 одиниць техніки в тому числі 2 літаки АН-32П.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *