ОСТАННІ НОВИНИ

Українська партія привітала окупантів із днем Росії

Андрій Котенський

|

Проросійська політична партія «Опозиційна платформа за життя», привітала окупантів України із днем РФ. Відповідна ода «братній» Росії була розміщена на офіційному сайті політсили.

 

«Із Росією нас пов’язують не просто спільні кордони, а передусім родинні зв’язки… Саме тому всі спроби влади і національно стурбованих політиків, ура-патріотичної меншості вбити клин між українцями і росіянами, розірвати відносини між нашими країнами зазнали фіаско…», – йдеться у тексті привітання окупантів.

До слова, лідером партії ОПЗЖ є українсько-ізраїльський проросійський бізнесмен Вадим Рабінович, колишній соратник режиму Януковича, проросійський політик Юрій Бойка, а також уродженець Красноярська, проросійський політик, олігарх та кума Путіна Віктор Медведчук.

Як відомо, Росія насильно окупувала Автономну Республіку Крим у березні 2014 року та незаконно проголосила про включення Криму до складу РФ. Анексія Криму, як і псевдореферендум, не визнаються українською державою і цивілізованим світом.

Після захоплення українського півострова російські спецслужби та війська вторглася на Донбас, де під виглядом так званих місцевих бойовиків «ДНР» і «ЛНР» досі не дають відновити Україні контроль над східним кордоном.

Росія продовжує активно постачати своє озброєння терористам. Найбільшим міжнародним доказом цього стало збиття пасажирського авіалайнера ракетним комплексом «Бук», що належав 53-й бригаді з Курська (РФ). Внаслідок збиття літака росіянами загинуло 298 людей…

Із 14 квітня 2014 року в результаті російського вторгнення в Україну загинуло біля 14 тисяч людей. Вимушеними переселенцями стало близько два мільйона людей, більшість яких були змушені переселитися у інші регіони України, яких не торкнулося російське «братерство».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *