ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій без прав з річною дитиною у салоні втікав від патрульних і скоїв ДТП

Вероніка Рой

|

У п’ятницю вночі, 12 червня, у Львові водій у стані сп’яніння, намагаючись втекти від патрульних, в’їхав у світлофор. При цьому, в салоні авто перебували дитина віком 1 рік та ще двоє пасажирів. Про це львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Близько 3-ї години ночі на вулиці Кавалерідзе у Львові патрульні помітили автомобіль Scion xB, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Копи дали вказівку про зупинку керманичу, однак він її проігнорував і почав втікати. На проспекті Червоної Калини втікач не впорався з керуванням і в’їхав у світлофор.

«За кермом перебував 21-річний чоловік, який, як виявилося, ніколи не отримував права.  Пасажирами була його дружина одноліток та дитина 2019 року народження, а також ще дві жінки віком 21 та 23 роки», – зазначають патрульні.

21-річний водій мав ознаки сп’яніння: його слідчі скерували на експертизу. У результаті аварії дитину та одну з жінок забрали до медичного закладу.

На порушника склали протокол за невиконання вимог про зупинку та винесли об’єднану постанову за ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом, особою, яка ніколи не отримувала водійського посвідчення) КУпАП та ч.6 ст.121(неосвітлений номерний знак) КУпАП.

На місці події працювали слідчі.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *