ОСТАННІ НОВИНИ

Парфумерія Donna Karan: краса в простоті

Омелян Шевчук

|

Висока мода не обов’язково вигадлива та химерна – там є місце для всіх: жіночні образи, футуристичні силуети, ода елегантності. Donna Karan New York (DKNY) — посідає особливе місце на модному Олімпі. Це бренд, створений жінкою для жінок з турботою про них, прагненням усунути повсякденні проблеми, а головне — з думкою, що все геніальне — просто.

 

Філософія DKNY

Перша колекція Donna Karan побачила світ у 1984 році. На той момент засновниця Донна Айві Фаске була далеко не новачком в індустрії — за плечима був 20-річний досвід роботи для дому Анни Кляйн. Проте її власний випуск буквально перевернув fashion-світ: Донна шукала натхнення не в гламурних образах, не в історичних полотнах, не в неймовірних фантазіях про майбутнє, а у повсякденному житті звичайних жінок.

Перша колекція мала назву «Сім простих речей» та являла собою мінімальний, проте повний гардероб ділової жінки. Светр, штани, сукня, костюм, леґінси, блуза та жакет — такі елементи Донна визначила як базові, які можна міксувати, щоб створити безліч образів. При цьому кожне вбрання було комфортним, а зібрати такий гардероб можна було без неймовірних витрат на одяг. Так зародився концепт мінімалізму: Донна Каран створює унікальні витвори із простих, буденних речей та бачить красу в повсякденності.

Парфумерія Donna Karan

Донна зізнавалася, що часом отримує натхнення для нової колекції з улюблених парфумів, і навпаки. Ароматична продукція бренду ввібрала в себе філософію компанії: це прості, однак незабутні композиції, які дозволяють відчувати себе комфортно. Сучасне життя — бурхливе та стрімке, а мегаполіси у шаленому ритмі знищують індивідуальність. Парфумерія DKNY покликана зберегти кожне «я» у цьому круговороті всесвітів, не загубити характер та додати сил: https://eva.ua/brnd-72915/.

Перші парфуми DKNY отримали ім’я засновниці бренду — Donna Karan. Натхненням для композиції стала улюблена квітка Донни — лілія Касабланка. Сьогодні ж парфумерія налічує понад 50 позицій для жінок та чоловіків. Однією із найпопулярніших серій є Be Delicious, яка приваблює поєднанням непоєднуваного: так, у першій парфумованій воді лінії з’єднуються соковиті яблука й грейпфрут із ніжністю квіткового букету та свіжим подихом ноток екзотичних дерев.

Світ Donna Karan — це увага до деталей, які задають характер; це прості основи, які створюють неповторні шедеври; це мінімалістичний стиль, чорне та біле, які розказують більше, аніж будь-які вигадливі яскраві візерунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *