ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві знайшли застреленим нардепа Давиденка

Вероніка Рой

|

У столиці у своєму офісі знайшли зі смертельним вогнепальним пораненням у голову народного депутата 8 та 9 скликань 47-річного Валерія Давиденка. Про Українській правді повідомив співрозмовник у правоохоронних органах.

 

Нардепа близко 19-ї години знайшла прибиральниця, що прийшла до офісу у субботу, 23 травня. Поряд із тілом виявили зброю. На місці події по вул. Велика Васильківська працюють правоохоронці, вони з’ясовують деталі інциденту.

Як написав у Фейсбуці заступник міністра МВС Антон Геращенко, тіло Давиденка виявили в туалеті. Наразі правоохоронці знімають записи з численних камер спостереження, що у великій кількості розташовані поблизу офісу нардепа. Він додав, що поліцією і прокуратурою будуть перевірятися всі можливі версії трагедії.

За даними прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Давиденко у 2019 році був обраний до парламенту 9 скликання як безпартійний самовисуванець у 208 окрузі на Чернігівщині. У грудні 2019 року став членом депутатської групи «Довіра». Працював у Комітеті з питань економічного розвитку.

У Раді 8 скликання був членом партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» за мажоритарним округом №208 та входив до фракції «Блоку Петра Порошенка».

З травня 2013-го по березень 2014 року обіймав посаду заступника міністра аграрної політики та продовольства України.

Фото: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *