ОСТАННІ НОВИНИ

У Пакистані розбився пасажирський літак

Андрій Котенський

|

У Пакистані розбився літак Airbus 320 компанії Pakistan International Airlines. Про це повідомляє місцевий телеканал GeoNews, а також свідчать викладені в соцмережах відео з місця падіння, передає Громадське.

 

Літак виконував внутрішній рейс із Карачі, що на півдні Пакистану, до Лахора. Він розбився біля аеропорту Карачі в житловій зоні.

Як передає GeoNews із посиланням на речника авіакомпанії, наразі зарано говорити про причини аварії Airbus 320. Пізніше проведуть розслідування для з’ясування всіх обставин аварії.

За інформацією GeoNews, на борту літака було 98 людей: 91 пасажир і семеро членів екіпажу. Водночас, як передає SkyNews із посиланням на представника Pakistan International Airlines, в літаку на момент аварії було 107 людей. Reuters уточнює, що 99 із них були пасажирами, а вісім — членами екіпажу.

Пакистанське видання Daily Times оприлюднило список імен пасажирів літака в економкласі (на борту їх було 85), додавши, що ще шість летіли в першому класі.

GeoNews уточнює з посиланням на представників Pakistan International Airlines, що серед пасажирів — 51 чоловік, 31 жінка й дев’ятеро дітей.

Офіційної інформації про постраждалих наразі немає. На місці катастрофи наразі перебувають рятувальники й військові.

GeoNews передає із посиланням на джерела серед рятувальників, що з-під завалів витягли 15-20 людей. Вісьмох із них із пораненням доправили в лікарні. Водночас знайшли двох померлих: п’ятирічного хлопчика і дорослого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *