ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у ще восьми людей виявили COVID-19

Вероніка Рой

|

На Львівщині коронавірусну інфекції лабораторно підтвердили у 282 людей. За останню добу COVID-19 виявили у восьми осіб. Про це інформує пресслужба міськради Львова з посиланням заступницю міського голови Львова та керівницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

 

Загалом станом на 8 год. ранку 23 квітня коронавірусну інфекцію виявлено у 282 осіб, з них 12 людей померло. Натомість 32 пацієнти вже одужали.

Як повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник, за результатами 61 ПЛР-досліджень хворих, що надійшли протягом минулої доби – 8 позитивних. Пацієнти з м. Львів, с. Давидів, с. Звенигород Пустомитівський району.

За минулу добу до приймального відділення інфекційної лікарні звернулось 74 осіб, з них госпіталізовано – 8.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 1394 особи, госпіталізовані були 320 людини, на амбулаторному лікуванні перебуває 1074 особи, виписані – 218 пацієнтів. Зараз у лікарні перебуває 102 особи, з них в реанімації – 5 осіб. Пацієнтів, підключених до апаратів штучної венетляції легень, немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *