ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник відділення Личаківської виправної колонії «погорів» на хабарі

Соломія Головіна

|

Начальника відділення Личаківської виправної колонії №30 у Львові впіймали на отриманні 12 тис. грн неправомірної вигоди. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

 

За версією слідства, за ці гроші 35-річний начальник відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної та психологічної роботи Личаківської виправної колонії №30 Львівської області обіцяв вирішити питання щодо умовно-дострокового звільнення особи, яка відбуває покарання у колонії.

Для цього почав створювати відповідні умови: сприяв тому, щоб спостережна комісія прийняла позитивне рішення стосовно засудженого, який нібито сумлінною поведінкою довів своє виправлення, а відтак, заслуговує на дострокове звільнення.

Сьогодні, 15 квітня, службовця затримали «на гарячому», коли він отримував третій «транш» – 2 тис. грн (перед цим ще 2 і 8 тисяч).

При цьому в обласній прокуратурі додають, що за версією слідства, імовірний зловмисник вимагав 20 тис. грн хабара.

На цей час тривають першочергові слідчі дії. Правопорушення кваліфікують за ознаками ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). За вчинене фігуранту загрожує від 5 до 10 років ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *