ОСТАННІ НОВИНИ

Будівля за $1 млн на Високому замку. Після резонансу оголошення про продаж видалили

Соломія Головіна

|

Одне з агентств нерухомості у Львові виставило оголошення з пропозицією придбати будівлю на території парку «Високий Замок» за $1 млн. Після чималого розголосу оголошення прибрали з Facebook-сторінки агентства.

 

Так, днями агентство нерухомості «А-8» на своїй сторінці у Facebook розмістило оголошення про продаж «новозбудованої будівлі зі свіжим ремонтом, загальною площею – 250 кв м, площею земельної ділянки – 6 соток». Агенція робила акцент на чудовому місці розташування із панорамним видом на Львів, адже об’єкт розташовується на території парку Високий Замок.

Під цим постом агентства розгорілася гаряча дискусія. Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич написав на своїй сторінці у Facebook, що збирається туди завітати разом з керівництвом ЛКП «Зелене місто». Він грозився писати заяву у поліцію через продаж цього приміщення під виглядом житлового будинку, хоча насправді воно є технічним.

«Будемо писати заяву про шахрайство на те, що будинок, який виглядає, як житловий, і в продажі з фото він справді – як житловий, по дозвільних документах має бути технічною будівлею, а саме  картинною галереєю», – зазначив депутат.

Через деякий час «Укроп Львівщини» повідомив, що Ігор Зінкевич спільно з представниками ЛКП «Зелене місто» проінспектував новобудову на Високому Замку, яка викликала резонанс у мережі.

«Фактично всі документи та й саме приміщення, яке ми зараз оглянули, повністю відноситься до технічного приміщення, а виставкові зали повністю розмежовані. Ту кухню, яку показували в оголошенні, вона дійсно є, але це барна кухня – щоб приготувати та помити посуд.

Станом на сьогодні власник не продає цього комплексу і не планував продавати, а саме оголошення від компанії, яка продавала – зникло», – зазначив депутат міськради.

Ігор Зінкевич додав, що після завершення карантину депутати будуть ініціювати проведення виставки для молодих митців у цьому приміщення. Сам власник приміщення, як зазначається, не проти такої ініціативи. Зауважимо, що наказом департаменту містобудування ЛМР від 2015 року власник приміщення ТзОВ «Ресторан «Високий Замок» отримав містобудівні умови та обмеження на добудову виставково-тренінгового центру.

Фото: Facebook/ Ігор Зінкевич, «Укроп Львівщини»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *