ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі зайнятості назвали найпопулярніші професії в Україні

Ольга Денисяка

|

У центрі зайнятості назвали професії, які мають найбільший попит серед роботодавців в Україні. Про це повідомили в Державному центрі зайнятості Міністерства соціальної політики України, передає УНН.

 

«У розрізі професій найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників – водіїв, швачок, електромонтерів, слюсарів, електрогазозварювальників», – йдеться у повідомленні.

Також вказано, що найбільшим попитом користуються оператори заправних станцій, монтери колії, токарі, трактористи, оператори та машиністи котельної, робітники з комплексного обслуговування будинків, маляри, муляри та столяри.

Також затребувані працівники сфери послуг: продавці, кухарі, охоронники, офіціанти. У цій сфері також потрібні помічники вихователів, молодші медичні сестри, пекарі, бармени, соціальні робітники та перукарі.

«Стабільно високим залишається попит на професіоналів та фахівців з досвідом роботи – бухгалтерів, лікарів, вихователів, фармацевтів», – повідомили в Державному центрі зайнятості.

Повідомляється про попит на провізорів, вчителів та інженерів різних галузей.

«Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, прибиральники, вантажники, двірники, опалювачі, укладальники-пакувальники, комірники, кухонні робітники та сторожі»,  –  додали у Державному центрі зайнятості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *