ОСТАННІ НОВИНИ

Red Brunch від проєкту «Я, Ніна»: львів’яни втретє зможуть стати донорами для онкохворих

Вероніка Рой

|

Завтра, 4 лютого, команда проєкту «Я, Ніна» вже втретє проведе Red Brunch у Львові — збір крові для потреб онкохворих людей, та волосся — для виготовлення перук дітям, які втратили власне через хіміотерапію. Про це у Facebook повідомляють організатори заходу.

Red Brunch від проєкту «Я, Ніна» проходитиме з 9:00 до 12:00 год. у BankHotel, що на вул. Листопадового Чину, 8. Як наголошують організатори, реєстрація для донорів крові є обов’язковою. Це можна зробити тут.

Як стати донором волосся:

В рамках Red Brunch від команди проєкту «Я, Ніна» разом з соціальною ініціативою Hair for Share буде облаштовано мобільну перукарню. А це означає, що кожен охочий (стать не важлива) з волоссям довжиною понад 35 см може пожертвувати його на виготовлення перуки для дитини, яка її потребує. Також ви можете принести раніше зрізане власне волосся, якщо ви обрізали його не більше, ніж 5 років тому і воно має гарний вигляд. Волосся може бути сивим або пофарбованим. Не приймається волосся тільки після хімічної завивки.

Крутий перукар обріже ваше волосся та передасть в майстерню, яка виготовляє перуки, а далі зробить вам бомбезну стрижку. Виготовлення перук оплачує ініціатива Hair for Share і ви можете підтримати їх не лише волоссям, але і фінансово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *