ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка здобула почесний титул на конкурсі «Grandma Universe 2020»

Вероніка Рой

|

Львів’янка Оксана Бобошко-Вандерховен виборола почесний титул «GRANDMA INTERNATIONAL» на конкурсі «GRANDMA UNIVERSE 2020» серед жінок, віком 50+, який проходив у місті Софія, Болгарія. Про це сама Оксана Бобошко-Вандерховен повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«Головна корона дісталась достойній представниці з Єстоніі. Я ж стала призеркою і виборола титул «GRANDMA INTERNATIONAL». Ви всі так дружно, і тепло, разом зі мною, виборювали корону! То ж невеличку але все ж, веземо у Львів!», — написала Оксана Бобошко-Вандерховен.

Раніше директор конкурсу краси «Місіс Східна Європа» Уляна Оксенюк зазначала, що Оксана Бобошко-Вандерховен – невиправна оптимістка, все, чим займається, а це і бізнес, і мистецтво, поєднує з задоволенням, бо головне кредо в житті – в 50 років нарешті можна жити в задоволення!

«Колекціонерка антикварних поштівок з епохи Сецесії, читає лекції про моду того часу та цікавих жінок, подорожує і … танцює танго. Вона дослідженнями, лекціями, участю та організацією культурних та мистецьких подій повертає із забуття імена українських жінок кінця ХІХ ст. – початку ХХ ст., які були першими, хто виступили за право жінки на активну суспільну діяльність! Хто зробив перші кроки, щоб жінка ХХІ століття стала такою як вона є тепер!», – розповідала Уляна Оксенюк.

Фото: Facebook-сторінка Оксани Бобошко-Вандерховен.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *