ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін анонсував будівництво 100 шкіл та 100 садочків у 2020 році

Вероніка Рой

|

Кабінет Міністрів України анонсував вже з 1 березня старт масштабної програми відновлення інфраструктури. Зокрема в уряді планують у 2020 році почати будівництво 100 шкіл та 100 садочків. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

 

«Ми побудуємо 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 4000 кілометрів доріг. Це дозволить створити тисячі робочих місць по всій країні», – сказав прем’єр.

Він доручив головам ОДА і КМДА сформувати перелік 5 шкіл, 5 садочків та 5 стадіонів, а також включити до видаткової частини бюджетів-2020 необхідні кошти та 14 лютого подати інформацію Мінрегіону та Кабінету Міністрів.

Крім цього, за словами Гончарука, уряд спрямував 3,5 млрд грн на добудову, капітальний ремонт шкіл, створення освітніх просторів та закупівлю обладнання.

«Це реальні кроки, щоб діти мали кращі умови для навчання наших дітей. Доручив головам ОДА і КМДА визначитися з переліком об’єктів, а також оперативно підготувати конкурсну і тендерну документацію», – додав прем’єр-міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *