ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею митники вилучили в українця понад 8 тонн одягу

Вероніка Рой

|

У пункті пропуску «Краковець – Корчова», що на кордоні з Польщею, митники вилучили 8 тонн одягу через неналежно оформлену документацію. Про це повідомляє пресслужба Галицької митниці.

 

Як повідомляється, у пункт пропуску «Краковець – Корчова» прибув транспортний засіб під керуванням громадянина України з товаром «чоловічий, жіночий одяг та взуття в асортименті». Згідно з поданими документами, він віз з міста Таллінна (Естонія) на адресу одного з підприємств міста Києва понад 8 тонн товару вартістю близько 43 тисячі доларів (1 млн грн).

«Під час митного контролю виявлено документи, згідно з якими вантаж перевозили з Республіки Польщі до Києва. Під час огляду митники з’ясували, що насправді частину товару – понад 4,6 т – імпортували з Нідерландів на іншу адресу у м. Києві. Вартість цього товару становить понад 160 тисяч євро (4,17 млн грн), що більш як у чотири рази перевищує загальну вартість товару, заявлену в рахунку-фактурі. Керівник компанії-відправника з Таллінн відправив товар з документами, що містили неправдиві відомості щодо ціни та вартості товару», – йдеться у повідомленні митників.

Через порушення митних правил, товар вилучили, його вартість буде встановлено додатково.

Фото: Галицька митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *