ОСТАННІ НОВИНИ

«Психотерапія для міста». Львів'ян кличуть на цикл лекцій

Соломія Головіна

|

У Львові 5 лютого розпочнеться другий цикл лекцій про ментальне здоров’я «Психотерапія для міста», влаштований Освітнім центром з прав людини. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Так, протягом 10 публічних зустрічей психолог Володимир Станчишин розповідатиме про різні аспекти психічного здоров’я. Лекції відбуватимуться щосереди на великій сцені Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки (вул. Городоцька, 36). Початок – о 19:00 год. Вхід вільний для всіх охочих.

Організатори кажуть, що головна мета проєкту «Психотерапія для міста» – пояснити, чому люди є різними, що саме впливає на формування особистості, з яких причин у когось краще розвинуті одні риси, а у інших – інші. У другому сезоні психотерапевт Володимир Станчишин знову торкнеться широкого спектру тем, що часто є табуйованими в українському суспільстві: від факторів, що впливають на самооцінку, до пережиття втрати близької людини, співжиття із людьми похилого віку, панічних атак і домашнього насильства.

Лекції відбуватимуться за таким розкладом:

Фінансову підтримку проєкту «Психотерапія для міста» надає швейцарсько-український проєкт «Mental Health for Ukraine». Крім цього, частину коштів вдалося зібрати під час благодійного розпродажу NO DRAMA CHARITY, що його Освітній центр з прав людини у Львові влаштував у вересні минулого року.

Додамо, що перший сезон проєкту «Психотерапія для міста» відбувся торік  у січні-березні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *