ОСТАННІ НОВИНИ

Євген Кравцов йде з посади керівника Укрзалізниці

Вероніка Рой

|

Голова АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов заявив, що припиняє контракт з компанією та планує перейти на роботу у публічному державному секторі. Про це він сказав у новорічному зверненні, передає пресслужба Укрзалізниці.

 

«Вже на початку 2020-го року, після розгляду мого звернення на засіданні Наглядової Ради щодо припинення контракту в зв’язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене», – сказав Кравцов.

Також він зазначив, що конфлікту між Укрзалізницею та Міністерством інфраструктури немає, стосовно якого останнім часом точилось багато розмов.

«Останнім часом точилось багато розмов щодо начебто конфлікту Укрзалізниці та Міністерства інфраструктури. Але ми командні гравці з єдиною важливою метою – покращення стану Укрзалізниці і бажанням ефективної розбудови української інфраструктури. А це унеможливлює будь-які конфлікти і лишає місце виключно конструктивним відносинам», – додав Євген Кравцов.

Зазначимо, призначили Євгена Кравцова керівником АТ «Укрзалізниця» 10 січня 2019 року. До цього він був в. о. голови правління.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *