ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій маршрутки №5А обматюкав пасажирку з дитиною

Вероніка Рой

|

Вчора, 12 грудня, у Львові водій маршрутки № 5А обматюкав жінку з дитиною. Про це львів’янка Елізабета Дзяна написала на Facebook-сторінці «Гарячої лінії міста Львова».

 

«Сьогодні зранку сідали з дитиною в маршрутне таксі № 5Ана вул. Чехова. Після мого прохання відкрити середні двері, тому що місця з дитиною на передніх практично не було, я почула в свій адрес мати, хамство і ключове до мене від водія: пі*дуй на таксі. На зупинці біля Винниківського ринку він так спішив закрити переді мною двері ,що затиснув на задніх дверях жіночці руку. Відтак вона з затиснутою рукою ще бігла за тим автобусом метри два… Він не дав доїхати туди, куди мені потрібно, водій просто нагло висадив мене з дитиною на наступній зупинці після посадки», – написала Елізабета Дзяна.

Зазначимо, що маршрут № 5А, який курсує з Винник до станції Підзамче, належить Львівському комунальному АТП-1. Там сьогодні повідомили, що було прийнято рішення про звільнення цього водія.

«Вчора до нас надійшла скарга на неетичні жести та висловлювання, а також порушення безпеки посадки-висадки пасажирів з боку водія маршруту № 5А. Сьогодні водій був викликаний на АТП, написав пояснювальну записку. Після з’ясування ситуації прийнято рішення про звільнення водія», – повідомили у пресслужбі АТП-1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *