ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині побільшає продуктів без пальмової олії та консервантів

Омелян ШЕВЧУК

|

Мережа «АТБ» добре відома мільйонам українців, у тому числі й на Галичині. Вона пропонує гарантовано якісні товари за доступними цінами. Зараз компанія планує розширити асортимент натуральної продукції власного виробництва.

Цьогоріч  у даних дискаунтерах значно збільшиться частка продукції власних торгових марок «АТБ».  Перевагу віддали  інноваційним здоровим товарам, які виготовляють без додавання пальмової олії, консервантів, барвників та інших шкідливих добавок. Це продукти для здорового харчування, про важливість яких останнім часом багато говорять і які все частіше вибирають європейські споживачі. Завдяки «АТБ» можливість наповнити холодильник безпечними натуральними продуктами тепер мають і українці, у тому числі й у жителі нашого міста Лева.

Компанія активно розвиває власну торгову марку «Спецзамовлення “АТБ”». В її асортименті представлені натуральні молочні продукти вищого ґатунку, ковбасні вироби, виготовлені з м’яса за Держстандартом,  улюблене багатьма натуральне згущене молоко. Воно не просто солоденьке, а дійсно смачне та корисне для здоров’я.

Зараз «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір». Отже, кожен львів’янин знайде  у численних маркетах «АТБ» якісні здорові продукти на власний  смак.

«Дискаунтери мережі пропонують покупцям власний імпорт. Його маркують брендом «De Luxe Foods & Goods Selected», який був створений компанією «АТБ» з метою познайомити споживачів з кухнями різних народів світу. З-за кордону  привозять ті продукти, які неможливо виростити або виготовити в Україні. Наприклад, екзотичні овочі та фрукти, деякі види грибів, каву, оливкову олію, а також товари, характерні для певного регіону – італійську пасту, бельгійський шоколад, шрі-ланкійський чай, тайський рис, іспанські оливки і багато іншого», – пояснила Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет».

Власні імпортери завозять товари з-за кордону самостійно –  це виключає ймовірність фальсифікації продукції. Також відмова від послуг посередників дозволяє найбільшому ритейлеру України відчутно знизити вартість товарів власного імпорту. І це навіть не враховуючи, що ціни в дискаунтерах «АТБ» на 10–15% нижчі за середньоринкові.

1044 цілодобових супермаркетів даної мережі  пропонують понад 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. Близько тисячі з них представлені продукцією ​​власних торгових марок. Ціни на ексклюзивний  асортимент на 30% нижчі за ціни на аналоги. Проте до якості продукції власного виробництва та власного імпорту, яку продають  лише в дискаунтерах «АТБ» (у тому числі й у нашому місті Лева), компанія висуває  суворі вимоги. До  магазинів найбільшої за багатьма показниками торговельної мережі країни можуть потрапити тільки гарантовано свіжі, натуральні, безпечні та здорові продукти.

Ексклюзивний асортимент є візитівкою лідера української галузі ритейлу. Здобувши довіру майже чотирьох мільйонів постійних клієнтів у 24 областях України, «АТБ» цінує свою репутацію, тому підходить до питання якості надзвичайно відповідально.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *