ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд призначив нового голову Укравтодору

Ольга Денисяка

|

Кабінет міністрів України призначив нового очільника Укравтодору. Ним став переможець конкурсу на цю посаду, народний депутат Олександр Кубраков. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

 

 

«Урядом призначено Кубракова Олександра Миколайовича Головою Державного агентства автомобільних доріг України», – йдеться у повідомленні.

За даними уряду, Олександр Кубраков – народний депутат України 9-го скликання. За час роботи в Парламенті подав 16 законопроектів, з яких 12 вже ухвалили, 4 ще доопрацьовуються. Зокрема, є автором ухваленого законопроекту №1041 про запровадження середньострокової державної цільової програми на будівництво, реконструкцію, капітальний та середній поточний ремонт доріг державного та  місцевого значення.

Першочерговим завданням Укравтодору Олександр Кубраков назвав повне оновлення керівного складу служб автомобільних доріг в областях, а також керівництва ДАК «Автомобільні дороги України».

Нагадаємо, попередній голова Укравтодору Славомір Новак подав у відставку 24 вересня. Згодом в уряді повідомили, що нового очільника відомства обиратимуть на конкурсній основі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *