ОСТАННІ НОВИНИ

Ernest Airlines скасував рейси до Львова через блокування літака у Києві

Ольга Денисяка

|

Сьогодні, 8 листопада, авіаперевізник Ernest Airlines скасовав сполучення  Неаполя і Венеції зі Львовом, а ранковий рейс з Мілану досі затримується. Причиною відміни і затримки рейсів стали борги перевізника перед аеропортом «Київ» (Жуляни),  де заблокували один із літаків авіакомпанії, пише Аvianews.

 

Як повідомила прессекретар київського летовища Галина Богданенко, аеропорт Жуляни ( «Київ» імені Ігоря Сікорського) призупинив обслуговування рейсів лоукоста Ernest Airlines через несплату послуг обслуговування. Вона не назвала суму боргу, яку винен авіаперевізник, але висловила впевненість, що Ernest Airlines найближчим часом розрахується, і його польоти відновляться.

Як стало відомо, авіакомпанія заборгувала аеропорту чималу суму, в результаті один літак не випустили з Києва.

Так, 8 листопада рейси авіакомпанії з Неаполя і Венеції до Львова сьогодні скасовані, а рейс з Мілана до Львова затриманий на тривалий час. Також відмінено рейс Ernest Airlines Генуя-Київ, а рейс Рим-Київ затримується на значний час.

В аеропорту Львів повідомили, що підприємство не припиняло обслуговування рейсів Ernest Airlines, і скасування пов’язані з рішенням авіакомпанії.

Польоти до Львова мав виконувати борт, який залишився в Києві. Оскільки флот лоу-коста складається тільки з чотирьох літаків, відповідно припинення використання одного борту призводить до неможливості обслуговувати в повному обсязі існуючу мережу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *