ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу до пункту пропуску «Грушів-Будомєж» обіцяють відремонтувати у 2020 році

Соломія Головіна

|

Дорогу Яворів-Грушів на Львівщині за напрямком пункту пропуску «Грушів-Будомєж» на кордоні з Республікою Польща відремонтують у 2020 році. Про це заявив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень, передає пресслужба ЛОДА.

 

Мешканці району звернулись до заступника голови щодо незадовільного стану автомобільної дороги О 142001 Яворів – Грушів.

«Розумію суспільне занепокоєння, але запевняю, що до реалізації проєкту уже приступили. На сьогодні розроблена проєктна документація, проведено експертизи. Звичайно, недоцільно є зараз, на зиму розкопувати дороги. Тому ремонт розпочнуть з наступного року із настанням більш стабільних погодних умов», – наголосив Тарас Грень.

Начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор підтвердив, що вже у 2020 року до пункту пропуску «Грушів-Будомєж» можна буде доїхати по новому, відремонтованому автошляху.

«На сьогодні контракти є підписаними та узгодженими банком Польщі, Міністерством фінансів, а також Міністерством внутрішньої політики Республіки Польща», – зазначив він.

Згідно з укладеними договорами, ремонтні роботи здійснять за рахунок кредиту від польського уряду, виділеного у межах Програми «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *