ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні закликають водіїв Львівщини змінити шини своїх автівок з літніх на зимові

Вероніка Рой

|

Водіїв Львівщини закликають підготувати свої автомобілі для експлуатації в осінньо-зимовий період, а саме: змінити літні шини на зимові для безпечного пересування дорогами взимку. Про це інформує пресслужба патрульної поліції у Львівської області.

 

«Цими вихідними справжня зима наскочила на Карпати « гори вже вкрило снігом. А за даними Укргідрометцентру, 7-9 жовтня у північних, західних та центральних областях очікуються сильні заморозки у повітрі 0-5°. Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху в осінньо-зимовий період і нагадуємо, що саме час «перевзути» своє авто — змінити літні шини на зимові», — мовиться у повідомленні патрульних.

Копи наголошують, що завдяки своїй конструкції зимові шини краще утримують автомобіль на снігу, мокрій дорозі й ожеледиці, а також значно зменшують гальмівний шлях.

«Також у цей період керування автомобілем вимагає більшої зосередженості та вміння діяти у непередбачених ситуаціях. Необхідно обирати безпечну швидкість руху, збільшувати дистанцію з транспортом, що рухається попереду, і відмовитися від небезпечних маневрів», — додають патрульні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *