ОСТАННІ НОВИНИ

Усім звільненим українським морякам придбали квартири

Андрій Котенський

|

Для усіх 24 звільнених українських моряків за ініціативою Президента вже придбано квартири, а для решти колишніх заручників Кремля житло придбають у найближчі тижні. Про це журналістам під час брифінгу біля Верховної Ради розповів заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, повідомляє Укрінформ.

 

«Це була ініціатива Президента: ми займаємося питанням купівлі квартир колишнім заручникам, крім моряків, яким вже квартири купили. Вони будуть проживати в одному будинку. Іншим людям, які були серед 35 звільнених, ми також купуємо квартири – це питання одного-двох тижнів, і вони будуть з новими квартирами», – зазначив Тимошенко.

Як повідомлялося, 7 вересня між Україною і Росією відбувся обмін у форматі 35 на 35. На батьківщину повернулися 11 незаконно засуджених українців: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Микола Карпюк, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих, Олексій Сізонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов, а також 24 моряки, які були захоплені Росією у районі Керченської протоки у листопаді 2018 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *