ОСТАННІ НОВИНИ

В Офісі президента передумали переїжджати з Банкової

Вероніка Рой

|

В Офісі президента наразі не бачать відповідних варіантів переїзду з вулиці Банкової в Києві в будь-яке інше місце. Про це заявив глава Офісу Андрій Богдан в інтерв’ю проєкту «100 днів президента України», оприлюдненому на телеканалі «1 + 1» в суботу, передає «Інтерфакс-Україна».

 

«Ми не можемо знайти на сьогоднішній день варіант переїзду. Була абсолютно логічна конструкція переїзду до Українського дому з розміщенням тут музею. Але дійсно, час проведення там ремонтних робіт, плюс всі системи секретності, зв’язку, безпеки – настільки все складно, що немає сенсу це робити як тимчасове», – сказав Богдан.

Зі свого боку перший помічник президента України Сергій Шефір заявив: «Несвоєчасно. Але це особисто моя думка. І немає таких пропозицій, на які всі сказали б: так, це суперпропозиція, це недорого, це красиво і там зручно».

Як повідомлялося, Зеленський виступив за перенесення свого Офісу з вулиці Банкової.

У червні він ознайомився з проектом реорганізації адміністрації президента України і її перенесення в будівлю на Європейській площі в центрі Києва, в якому нині розташовується національний центр ділового та культурного співробітництва “Український дім”, також відомий як “Міжнародний конгрес-центр” (ICC).

Обговорювалася також перспектива організації в нинішній будівлі Офісу президента музейного комплексу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *