ОСТАННІ НОВИНИ

У День знань львів’ян закликають замість квітів передати гроші для онкохворої школярки

Вероніка Рой

|

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» та львівська гімназія «Престиж» запрошують вчителів шкіл та вихователів дитячих садочків області приєднатися до акції «Квіти зів’януть, а життя розквітне». Мета заходу – зібрати кошти для 14-річної Анастасії Тупісь на трансплантацію кісткового мозку. Про це йдеться на сторінці організаторів благодійної акації у Facebook.

 

«В межах проведення акції однокласники, батьки та педколектив львівської гімназії «Престиж» , у якій навчається дівчина , пропонують батькам школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти батькам дівчини, яка потребує високовартісного лікування (158 000 євро у клініці «Бамбіно Джезу» у м.Рим.)», – йдеться у повідомленні.


Вчителям шкіл та вихователям дитячих садків організатори пропонують відмовитись від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїм учням та їхнім батькам на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи.

Як повідомляє благодійний фонд «Із янголом на плечі», у травні 2019 Анастасії Тупісь поставили діагноз – гостра лімфобластна лейкемія. Лікування у відділенні гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру привело лікарів до висновку, що допомогти дівчинці може лише трансплантація кісткового мозку за кордоном. Батьки відразу подали документи у департамент МОЗу, але на даний час коштів на оплату лікування за кордоном немає.


Благодійну допомогу зібрану під час акції організатори просять надсилати за реквізитами: картка Приватбанку 5168 7554 4398 2935 (батько Тупісь Роман).

Фото: організаторів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *