ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі стався обвал частини будинку: дві людини загинули, ще семеро постраждали

Вероніка Рой

|

Вночі близько 2.50 в Дрогобичі чотирьохповерховому житловому будинку на вулиці Грушевського, 101 обвалилася частина будівлі, ймовірно через вибух газу. У результаті події загинуло двоє людей, ще семеро постраждали.

Як інформує пресслужба поліції Львівщини, серед постраждалих 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 та 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також дві жінки віком 39 та 41 рік.

Як інформує пресслужба ДСНС Львівщини, станом на 8 годину виявлено 2 загиблі особи.  Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.

Через обвал частини будинку поліцейські відкрили кримінальне провадження.

«Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження об’єктів житлово-комунального господарства). Санкція статті передбачає від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі. Зараз ми встановлюємо, що могло спричинити обвал будівлі», – розповів т.в.о. начальника поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Інформація щодо кількості постраждалих та загиблих уточнюється.  Надзвичайники та нацгвардійці і надалі проводять пошуково-рятувальні роботи, задіяні усі екстрені служби.

Фото: ДСНС та поліція

Відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *