ОСТАННІ НОВИНИ

Негода знеструмила 50 населених пунктів на Львівщині

Вероніка Рой

|

На Львівщині через негоду без електропостачання залишився 51 населений пункт. Про це інформує Гаряча лінія «Львівобленерго».

 

«Сьогодні станом 07:30 год. внаслідок негоди знеструмлено 14 ліній електропередачі напругою 6-10 кВ повністю та 6 частково, 28 населених пунктів повністю та 23 частково у Жовківському, Сокальському, Кам’янка-Бузькому, Яворівському, Золочівському, Перемишлянському, Самбірському, Старосамбірському, Дрогобицькому та Турківському районах. Аварійно-відновлювальні роботи здійснюють 68 працівників ПрАТ «Львівобленерго» у складі 23 бригад, задіяли 25 одиниць техніки», – йдеться у повідомленні.

Також у зв’язку з негодою у «Львівобленерго» нагадують правила безпеки:

  • не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів — це смертельно небезпечно;
  • організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПрАТ «Львівобленерго»;
  • якщо з тих чи інших причин людина опинилась ближче, ніж на 8 метрів до обірваного проводу, необхідно відходити на безпечну відстань «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками;
  • терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *