ОСТАННІ НОВИНИ

Винники заплатили співаку Зеновію Гучку за організацію святкувань майже пів мільйона

Соломія Головіна

|

Виконавчий комітет Винниківської міськради з початку минулого року підписав 22 договори на майже 444 тис. грн з приватним підприємцем Зеновієм Гучком. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro, передають «Наші гроші. Львів».

 

Протягом останнього часу співак Зеновій Гучок користується популярністю лише у Винниківської міськради. Ще одну угоду з ним підписав хіба тернопільський центр творчості, свідчать дані Prozorro з початку 2018 року.

Востаннє, 3 липня, у Винниках замовили в нього послуги по організації та проведенню концерту під час святкування свята Івана Купала за понад 12 тис. грн. У червні Гучок отримав замовлення на послуги з проведення ярмарку сиру і бринзи та фестивалю аматорського мистецтва та оригінального жанру, а в травні – ще чотири замовлення: проведення Міжнародного фестивалю духовної пісіні «Достойно є», всеукраїнського фестивалю дитячої естрадної пісні «На крилах дитинства», хореографічного фестивалю «У ритмі дитячого серця» та святкування Дня Матері.

Ще кілька договорів на проведення свят у січні 2018 року опубліковано не було, однак їх вартість не перевищувала встановлений для звітування поріг у 50 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *