ОСТАННІ НОВИНИ

Магія фламенко. У Львові стартує фестиваль іспанської культури 

Соломія Головіна

|

У Львові відбудеться фестиваль іспанської культури  фламенко «Fandango de Ucrania 2019». Фестиваль уже традиційно завітає до нашого міста у липні і триватиме протягом трьох днів: 5, 6, та 7 числа. Запальне мистецько-культурне дійство відбудеться у Львові уже вдесяте. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Протягом цих вихідних шанувальники іспанської культури з різних міст України та з-за кордону зберуться разом, щоби на відкритих майданчиках міста обмінятися досвідом, насолодитися виступами друзів та похвалитися власними успіхами, зрештою, щоби поспівати, потанцювати та пограти у власне задоволення.

Серед учасників цьогорічного фестивалю «Fandango de Ucrania 2019» – гітаристи, танцівниці, запальні перкусіоністи і віртуозні співаки. Завдяки їм львів’яни зможуть сповна відчути настрій та справжню магію автентичного фламенко.

Також будь-хто з львів’ян чи гостей міста зможе безпосередньо стати учасником 10-го фестивалю мистецтва фламенко, адже всі основні концерти будуть проходити у доступних для глядачів місцях на відкритих площадках.

Програма фестивалю: 

Субота, 6 липня

15.00 – концерт в ресторані «Італійський дворик», пл. Ринок,6

20.00 – пенья-концерт у кнайпа «Пструг, хліб та вино», вул. Братів Рогатинців, 46

Неділя, 7 липня

12.00 – концерт у відкритій кав’ярні «Біля Діани на ринку», пл. Ринок, 1

Вхід на всі події – вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *