ОСТАННІ НОВИНИ

Мандзій йде з Львівської ОДА

Анастасія Мельник

|

Директорка департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій планує йти зі своє посади. Про це вона повідомила у своєму Facebook.

 

Чиновниця зазначає, що таке рішення пов’язане з її перемогою у конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області.

«Я взяла участь у конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області. Результати конкурсу — оприлюднені на сайті служби», — написала Любомира Мандзій.

 

За її словами, новий етап у її житті розпочнеться після спеціальної перевірки на нову посаду.

«Після проведення спеціальної перевірки, настане наступний етап у житті. А поки залишаюся на місці в Департаменті, ще є над чим працювати, і ми точно не можемо втрачати час», — додала Любомира Мандзій.

Довідка. Державна служба якості освіти України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра освіти і науки та який реалізує державну політику у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти, забезпечення якості освітньої діяльності, здійснення державного нагляду (контролю) за закладами освіти щодо дотримання ними законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *