ОСТАННІ НОВИНИ

Красень Пріус та собака-обнімака Вовчик: 10 вихованців ЛКП «Лев», які шукають домівку

Вероніка Рой

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати 10 собачок, які шукають домівки, а на даний момент перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

Зазначимо, що наразі у ЛКП «Лев» триває карантин, однак за два тижні  – 15 липня він завершиться та тоді можна буде прихистити когось з чотирилапих, які перебувають у на території комунального підприємства.

«Оскільки карантин у нас триває 2 місяці, усі собаки, які перебувають на території ЛКП «Лев», дуже звикли до людей та до піклування, стали нам справжніми друзями, і ми просто не можемо уявити, що їх доведеться відпустити на місце відлову. Ці чотирилапі повинні жити у родинах, тож уже зараз ми починаємо пошук господарів для них. Звісно, оскільки карантин триватиме ще 2 тижні, ви не зможете одразу познайомитися зі своїм обранцем (але зможете забронювати – лінки на їхні профілі у описах до фото), а уже 15 липня зможете прийти і забрати нового друга додому!»

Хто мріє про лайку, поспішіть забронювати Вальмонта. Він молодий, слухняний, добре гуляє на повідку.

Красунчик Персі – метис лабрадора. Віком до 1 року. Стане відданим другом. Собачка добре піддається навчанню і може проживати в квартирі.

Молода Чапа, віком близько року. Слухняна та виважена, піддається навчанню, може проживати в родині, де є діти, які люблять тварин.

Лея, молода, спокійна. добре гуляє на повідку, піддається навчанню. Може проживати в родині з дітьми, які люблять тварин.

Красень Пріус, який до нас потрапив травмованим, став надзвичайно компанійським собакою. Одужав, добре піддається навчанню, розумний, справжній друг та охоронець. Вік – близько 1 року.

Фрея може здійснити вашу мрію про маленьку собачку і стати чудовим другом та охоронцем. Не зважаючи на те, що вона невеликого зросту, собачка активна та гавкуча.

Ліра справжня собака-енерджайзер. З нею ніколи не буде сумно.

Кіра трішки менш активна за Ліру, хоча теж не проти побавитись та поганяти.

Молодий собака Фрейд підійде на прилаштування людині, якій потрібен друг та компаньйон для спільних довготривалих прогулянок , оскільки собака добре піддається навчанню та добре знає повідок.

Вовчик, він вже був у нас у підбірці, собака-обнімака, любить бавитись та добре піддається навчанню.

Фото: ЛКП “Лев”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *