ОСТАННІ НОВИНИ

Мережа ресторанів японаХата закликає підтримати онкохворих дітей

Юлія Шпак

|

У червні-липні 2019 року мережа суші-ресторанів японаХата разом із фондом «Таблеточки» проводить благодійну акцію, усі виручені кошти якої підуть на підтримку онкохворих дітей та їх сімей. Благодійний фонд «Таблеточки» розпочав свою роботу у 2011 році й до сьогодні продовжує активно допомагати дітям з онкологічними захворюваннями, шукаючи ресурси для їх лікування та реабілітації: кожен місяць працівники фонду намагаються забезпечити їх необхідними ліками, організувати лікування в Україні та за кодоном, надати паліативну та психологічну допомогу.

 

Долучитися до внеску коштів ви можете в будь-який час протягом періоду дії акції в незалежності від того, чи ви є постійним клієнтом японаХата чи збираєтеся замовляти в нас їжу вперше. З 5 червня до 5 липня 2019 року поласуйте в мережі-суші барів японаХата смачним ролом «Філадельфія» або замовте його швидку доставку додому чи в офіс. Із кожною вашою покупкою ролу «Філадельфія» частина грошей від замовлення, а саме, 50% від нього (тобто 60 грн), будуть падати на рахунок благодійного фонду «Таблеточки».

Замовляючи акційну «Філадельфію» від японаХата, ви не тільки нічого не втрачаєте, бо купуєте рол за його старою ціною — 120 грн, а й робите важливу і потрібну справу, вписуючи свої імена до почесної історії благодійності, яка почалася багато років тому. Раніше благодійною діяльністю займалися виключно релігійні організації, а перші благодійні фонди виникли на початку 20 століття завдяки підприємцю і філантропу Джону Рокфеллеру, а вже сьогодні, можливо, саме ваш похід до суші-бару, саме ваші 60 грн, вирахувані з замовлення, допоможуть врятувати ще одне життя.

Для японаХата є великою честю долучитися до благодійної акції і долучити інших. Ми від щирого серця робимо свій внесок і цінуємо внесок кожного з вас. І вже наперед вдячні всім тим, хто нас підтримає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *