ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали 26-річного молодика, який повідомив про замінування швейної фабрики у Сокалі

Вероніка Рой

|

Львівські поліцейські затримали 26-річного молодика, який повідомив про замінування швейної фабрики у Сокалі. Для цього він скористався мобільним телефоном свого сусіда.

 

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області, вчора, 29 травня, близько 20.00 у Сокальське відділення поліції надійшло телефонне повідомлення про замінування одного з місцевих підприємств.

«На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб. З підприємства було евакуйовано близько 230 осіб. Під час перевірки приміщення та прилеглої території вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Як повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА, чоловік повідомив про замінування швейної фабрики «Датський текстиль», яка знаходиться по вул. Чайковського, 3, у м. Сокаль.

За фактом поліцейськими було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Протягом години працівники поліції встановили, що до надання неправдивого повідомлення про замінування підприємства причетний 26-річний житель одного із сіл району. Для цього він скористався мобільним телефоном свого сусіда. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності – кримінальне правопорушення, за яке передбачене покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *