ОСТАННІ НОВИНИ

У аеропорту Львів «застрягли» понад 140 пасажирів авіарейсу до Анталії

Вероніка Рой

|

Вчора, 18 травня, із аеропорту «Львів» до Анталії мав вилетіти літак авіакомпанії Bukovyna Airlines, який здійснює рейси на замовлення туристичного оператора Join up. Однак 144 пасажирів цього літака майже добу перебувають у львівському аеропорту.

 

Як повідомила прес-служба туроператора Join up, вчора в аеропорту «Львів» екстренну посадку здійснив літак з Анталії. Через це відбулися зміни у розкладі рейсу BKV 2169  «Львів  – Анталія»: він мав би вилетіти о 20 годині.  Також відбулись зміни і у розкладі  рейсу BKV 2262 «Анталія— Київ». У зв’язку з цим, у компанії пообіцяли надати резервний борт.

«На рейсі BKV 2170 «Анталія-Львів» під час заходу на посадку у аеропорт Львова спрацювала система подачі кисню в салон. Всі пасажири в порядку, знаходяться у безпеці. По факту  інциденту проводиться розслідування відповідними держаними органами. Більш детальна інформація буде надана після отримання його результатів», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що до Анталії пасажири мали вилетіти вчора о 15:10 год., однак  рейс переносили на 20:00  год. 18 травня та на 05:30 год. 19 травня.

Як інформує сайт Варта-1, всі 144 пасажири від учора з 14:00 год. перебувають на другому поверсі аеропорту «Львів».

«Людям не забезпечили умови перебування у аеропорту, їх не годують, останній раз харчувалися вчора в 19 годині. Також людям не забезпечили можливість прийняти душ. Вони всі пройшли контроль, вийти їм не дозволяють. Сьогодні їм дозволили забрати багаж та змусили пройти перереєстрацію. Наразі до людей пустили поліцію, вони пишуть колективну заяву на перевізника та працівників аеропорту. Пасажирам обіцяють виліт, але не кажуть коли він буде, дітям обіцяють забезпечити харчування протягом трьох годин», – повідомляє видання.

Також зазначається, що виліт пасажирам обіцяють о 15 годині. Водночас онлайн-табло львівського аеропорту свідчить про те, що рейс «Львів–Анталія» далі затримується.

Фото: 4studio

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *