ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі троє українських захисників отримали поранення

|

Вчора, 17 травня, у зоні Операції об’єднаних сил один український захисник отримав поранення. Від початку поточної доби внаслідок обстрілів ще двоє воїнів отримали поранення. Про це у Facebook інформує штаб ООС.

 

Так, 17 травня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник тричі обстріляв позиції Об’єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»позиції наших захисників були обстріляні чотири рази:

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об’єднаних сил, 17 травня двох окупантів було знищено, ще 12 – поранено.

Від початку поточної доби ворог з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту КРИМСЬКЕ в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ».

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. На кожний обстріл наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *