ОСТАННІ НОВИНИ

Сторітелінг про найважливіші уроки життя: львів’ян запрошують на «Час історій: Big lesson»

Соломія Головіна

|

У рамках заходу «Час історій: Big lesson» 25 травня львів’яни зможуть почути десятьох спікерів, які у певний момент відчули себе не прийнятими суспільством. Вони розкажуть про події, людей чи слова, що стали найважливішими уроками їхнього життя. Серед спікерів – Яна Зінкевич, Сашко Брама, Тетяна Воротиліна, Дмитро Слоссер, Ігор Васюник, Олексій Скрипник, Ігор Сайко, Назар Бай, Лютфор Рахман, Володимир Дацюк. Про це сьогодні, 14 травня, під час брифінгу розповіли організатори заходу.

 

Як зазначила засновниця проекту, керівниця Школи риторики й ораторства «Аґрус» Ірина Снітинська, це вже 17-ий захід в рамках цієї ініціативи. Інформаційна кампанія #ПочуйІсторіюІншого, яка стартувала у Львові сьогодні, має на меті збільшити порозуміння у суспільстві та популяризувати діалоги між людьми. Також організатори ініціюють у соцмережах флешмоб #ПочуйІсторіюІншого.

«Одним із заходів цієї кампанії є «Час історій: Big lesson». Ця зустріч відбудеться о 12.00 год. 25 травня в клубі «Малевич». Почуємо десять історій більш відомих і звичайних людей, яких ще не знали, а вже завтра знатимуть… Чому ці історії дають такий сильний відгук? Ми розмовляємо з людьми не мовою експертів, ми говоримо мовою звичайних людей, розповідаємо ті історії, які трапляються всюди, показуємо життя як воно є без прикрас і фільтрів», – розповіла Ірина Снітинська.

Своєю чергою заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко наголосив, що цей захід сприятиме комунікації у суспільстві, адже, за його словами, дуже багато проблем та непорозумінь стається саме через її брак.

«Якщо комунікувати, пояснювати, думаю, можемо руйнувати не лише фізичні бар’єри, а й невидимі, бар’єри розуміння», – зазначив він.

Окрім цього, Ірина Снітинська також розповіла і про тематику виступів:

«Серед промовців – Володимир Дацюк, він працює з людьми із різними залежностями (зокрема, нарко-, алко-, ігро-). Сам пройшов цей шлях: зараз йому 38 років, 20 з яких він також був залежним. Дмитро Слоссер – відомий пластичний хірург, який багато оперує безкоштовно. Це фахівець світового рівня, він довго працював у Ізраїлі. Сам є львів’янином, але зараз живе у Києві. Колись я написала у Facebook про дівчину, яка мала ампутовані груди, щоб зібрати кошти на дуже складну відновну операцію, яку могли виконати лише два лікарі в Україні, і він просто відгукнувся, таким чином ми з ним і познайомилися».

Також у рамках «Час історій: Big lesson» виступатиме волонтер, медик-доброволець Яна Зінкевич, співзасновник ELEKS IT-компанії Олексій Скрипник, який розповідатиме про великий проект для Голлівуду, народний депутат Ігор Васюник, що поділиться тим, як вдалося залучити мільйонні інвестиції у 90-их і започаткувати аграрний бізнес.

Зауважимо, придбати квитки на захід «Час історій: Big lesson» можна тут.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *