ОСТАННІ НОВИНИ

Крихітка Ріана та зворушлива Френі: 6 вихованців ЛКП «Лев», які шукають домівку

|

Львів’ян просять допомогти прилаштувати 6 собачок, які шукають домівки, а на даний момент перебувають в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

Отож, домівки шукають:

Молодий красунчик Джонні активний та дружній. Має надзвичайну міміку. Стане чудовим другом та дзвіночком, який з радістю сигналізуватиме про прихід гостей.

Красуня Вовчиця потрапила в ЛКП «Лев» на повторну вакцинацію. Віримо, що цього разу вона вже не повернеться на вулицю, а знайде собі сім’ю і буде тішити та охороняти її з великим задоволенням.

Сумний Дінго все ще очікує на свого господаря. Цей душевний зворушливий собака – дуже дружній, справжній теплий красень-друг.

Крихітка Ріана важить лише 6кг. Була відловлена, а точніше, вийнята з ями, куди впала і не могла вибратись без допомоги наших ловців. Мала на собі ошийник, який не несе ніякої інформації про господаря. Із зовнішнього вигляду очевидно, що собачка ще зовсім донедавна була домашньою. Наразі Ріана налякана і з обережністю йде до людей. Чекає на повернення додому.

Хільда – метис німецької вівчарки, середнього віку, виважена, пильна та слухняна. Неймовірний друг та охоронець!

Молоденка зворушлива собака-красуня Френі. Вона чемна та виважена, може проживати в квартирі. Підійде у родину з дітьми, які люблять тварин.

Нагадаємо, що ЛКП «Лев» знаходиться у Львові на вул. Промислова, 56. Підприємство відкрите щодня без вихідних з 8:00 до 20:00!

Фото: Іра Шелест

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *