ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці нагадують, яка символіка заборонена 9 травня

Анастасія Мельник

|

У Міністерстві внутрішніх справ України нагадають, що використання будь-яких символів тоталітарних режимів під час проведення масових заходів, які відбудуться 9 травня на території всієї України – суворо заборонене.

 

Про це нагадав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк під час брифінгу МВС щодо заходів безпеки на 8-9 травня у Києві, передає УНН.

«Заборонено законами України: герби, прапори СРСР, УРСР, інших комуністичних країн, серп і молот, в тому числі у поєднанні з п’ятикутною зіркою, гімни СРСР або радянських республік, символіка комуністичної партії, пам’ятки з зображенням партійних та радянських керівників, комуністичні гасла і цитати. Безумовно, категорично заборонено використання так званої «георгієвської стрічки», яка для кожного свідомого українського громадянина є символом російської агресії і російського терору», – зазначив радник міністра.

Він підкреслив, що саме з цими стрічками російські терористи і загарбники вбили понад 11 тис. безневинних українських громадян і наших воїнів-героїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *