ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинули двоє українських захисників

Вероніка Рой

|

Вчора, 7 травня, внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, троє отримали поранення. Також від початку поточної доби внаслідок обстрілів загинув ще один боєць. Про це у Facebook інформує штаб ООС.

 

Як йдеться у повідомленні штабу, 7 травня збройні формування Російської Федерації 25 разів порушили режим припинення вогню, з них 12 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, танкових гармат та мінометів калібрів 120 і 82 мм. Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 14 разів обстріляв позиції Об’єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні 11 разів.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід».

Нагадаємо, сьогодні, 8 травня, до Львова прибуде тіло загиблого Героя Івана Сакаля, який помер 6 травня у Дніпропетровському обласному госпіталі після отриманого поранення в зоні проведення ООС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *