ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує «Тиждень австрійського кіно»

Анастасія Мельник

|

Протягом 2-5 травня о 20:50 у «Кінопалаці» на Театральній, 22 відбуватиметься «Тиждень австрійського кіно». Про це повідомили організатори заходу у Facebook.

 

«Сучасні фестивальні стрічки, художні та документальні, на будь-який смак. Фестиваль «Тиждень австрійського кіно» збирає найяскравіші і резонансні картини останніх років з Австрії», – йдеться у повідомленні.

Програма заходу:

2 травня «Машина кохання» /Love Machine

Учасник музичного дуету Георгій втрачає друга і напарника. Без гроша в кишені та даху над головою він вирішує стати жиголо і спати з жінками за гроші.

3 травня «Земля» / Erde

Ми ходимо по ній кожен день. Ми оремо її, копаємо і буримо, покриваємо бетоном. Ми наносимо її на карту та вимірюємо; ми малюємо по ній наші кордони; і ми уявляємо, що вона належить нам.

4 травня

Програма короткого метра ARS Electronica-2018 / Найкращі короткометражки з усього світу

Колекція короткометражок представляє анімаційні стрічки, відеоарт, найкращі документальні та ігрові фільми австрійського фестивалю Ars Electronica 2018 в Лінці, який вже 8-й рік є партнером Тижня австрійського кіно в Україні.

5 травня «Анджело» /Angelo

Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *