ОСТАННІ НОВИНИ

Швидкі гроші в кредит у Львові: вигідно й доступно кожному

Юлія Шпак

|

Коли не вистачає невеликої суми грошей, мікрокредит, без довідок і поручителів, дозволить швидко вирішити поточні фінансові труднощі й не влізти в борги.

 

Щоб отримати гроші в кредит у компанії «ШвидкоГроші» від клієнта не буде потрібно збирати документи, що підтверджують платоспроможність, шукати поручителів або надавати майно під заставу. Потрібен тільки паспорт, код ІПН та мобільний телефон для зв’язку.

Вигідне й доступне кредитування

Оформити гроші в кредит можна в одному з відділень «ШвидкоГроші» в 42 містах України. Для цього буде потрібно написати заяву, надати копії документів та дочекатися схвалення. Уся процедура займе не більше 20 хвилин, а гроші будуть видані на місці готівкою.

Якщо немає можливості звернутися до відділення компанії, можна подати заявку на кредит на сайті «ШвидкоГроші». Для цього потрібно вибрати необхідну суму позики, заповнити міні-анкету та відправити її на розгляд фахівцям компанії. Після схвалення потрібно вказати номер банківської карти, на яку буде здійснено платіж. При першому зверненні вимагається підтвердження особистих даних у будь-якому відділенні компанії.

Мікрокредит від «ШвидкоГроші» передбачає максимальну суму до 10 000 гривень на термін погашення, обраний клієнтом. При цьому він не може бути менше, ніж один день і довше трьох років. Позичальник може в будь-який час скористатися послугою пролонгації терміну дії кредитного договору за умови своєчасного внесення платежів за відсотками.

Незважаючи на те, що 10 000 гривень — порівняно невелика сума, для людей, яким потрібно трохи грошей до зарплати, короткострокове кредитування є більш вигідним варіантом, ніж довгострокові зобов’язання за банківською позикою. Гроші в кредит готівкою й на карту надаються тільки громадянам України віком від 18 до 60 років при наявності постійного трудового доходу, не обов’язково офіційного характеру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *