ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі від кулі снайпера загинув воїн із Радехівщини

Соломія Головіна

|

На Донеччині у районі населеного пункту Мар’їнка від кулі ворожого снайпера загинув 51-річний воїн зі Львівщини Володимир Куцик. Про це повідомляє прес-служба 24-ої бригади.

 

Так, 30 квітня у районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області внаслідок ураження ворожим снайпером, загинув Куцик Володимир 1968 року народження, житель села Стоянів Радехівського району Львівської області.

Солдат Куцик Володимир Анатолійович знаходився на спостережному посту взводного опорного пункту одного із підрозділів бригади та виконував бойове завдання.

Під час зміни Володимиром позиції бойовики відкрили вогонь із новітньої російської снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм. Одна із куль поранила нашого захисника. Йому відразу було надано невідкладну медичну допомогу та розпочато евакуацію до лікарні. Але поранення виявилося несумісним із життям.

«Відповідальний, доброзичливий, щирий, завжди готовий прийти на допомогу і навчити. З повагою ставився до своїх командирів, не зважаючи на те, що був набагато старшим за них. Користувався повагою у колективі – таким Володимир Анатолійович залишиться у нашій пам`яті», – наголошують у 24 бригаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *