ОСТАННІ НОВИНИ

У Грузії затримали українку, яка намагалася продати 10 дітей

Андрій Котенський

|

У Грузії затримали громадянку України, яка збиралася перевезти на територію Абхазії 10 дітей, щодо неї порушили кримінальну справу за статтею “торгівля людьми”. Про це УП повідомили в прес-службі МВС Грузії.

 

«Рейсом Москва-Тбілісі в Грузію прибула громадянка України разом з 10-ма малолітніми дітьми. Згідно з документацією, яка є у розпорядженні відомства, всі неповнолітні є дітьми цієї жінки. Дана громадянка збиралася перейти з дітьми з Грузії на окуповану територію Абхазії», – повідомили у МВС.

Відзначається, що 4 з 10-ти малолітніх дітей були народжені в 2017 році і цей факт викликав “обґрунтовану підозра”, що містить ознаки торгівлі людьми.

“МВС почало розслідування за частиною 1 статті 143 КК Грузії (торгівля людьми – трефікінг), в рамках чого проводяться активні оперативні та слідчі дії, щоб встановити, чи не має місця факт торгівлі людьми”, – йдеться в повідомленні.

У МВС Грузії додали, що в рамках слідства будуть співпрацювати з іноземними партнерами.

Дітей доставили до лікарні з ознаками харчової інтоксикації.

Наразі соціальна служба доставила 4 підлітків в Тбілісі, 4-ро дітей перебувають в кутаїському відділенні соціальної служби, інші 2 продовжують лікування в клініці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *